Hvem er jeg???

Mit navn er Frederikke, men jeg bliver kaldt Frankie. Hvorfor et drengenavn, er en længere historie, som jeg ikke skal spilde jeres tid med.

Jeg bruger rigtig meget tid på at genbruge materialer og lave nye fede ting ud af dem. Det vil jeg dele med jer!

Jeg er utrolig dårlig til at smide ud, derfor har jeg altid samlet på alt muligt uden at jeg egenltig kunne bruge det til noget. En dag da jeg var 13 år gammel, sagde min mor, at hun ville smide det hele ud, hvis jeg ikke fandt på noget at bruge det til. Det satte gang i kreativiteten og i dag elsker jeg at genbruge ting.

Jeg har specialiseret mig i at flette tasker ud af papir, hvilket betyder, at vi aldrig smider gamle kaffeposer og lignende ud, for jeg kan jo bruge det til mine tasker. Jeg underviser i taskeflet på vores lokale bibliotek nogle gange om måneden, men mit genbrug rækker meget længere. Jeg elsker at sætte møbler i stand og så strikker og syr jeg rigtig meget. Alt bliver så vidt muligt lavet af genbrugsting.

Min kærlighed til at genbruge kommer af en omsorg for vores jord. Jeg bekymrer mig om miljøet og glæder mig over, at jeg kan gøre en lille forskel, når det kommer til vores natur. Derfor går jeg meget højt op i genbrug.

Jeg håber at du vil finde inspiration til at genbruge derhjemme.

God fornøjelse.

Leave a comment